ONTDEK ONS AANBOD

Onze danslessen zijn ontworpen met één doel voor ogen: jou laten genieten en stralen op de dansvloer,

Bij SalsaBeats hechten we veel waarde aan het creëren van een omgeving waarin elke danser zich thuis kan voelen en we staan zij aan zij om je te helpen ontdekken hoe jij het beste kunt schitteren op de dansvloer. We hebben een speciale formule waarin drie meest bekende latin dansstijlen - Salsa, Bachata en Merengue - samenkomen in elke les. Van basisstappen tot figuren, van styling tot partnering, we begeleiden je door elk aspect van onze danswereld.


WEKELIJKSE LESSEN

Ontdek de magie van Latijns-Amerikaanse dansen tijdens onze wekelijkse lessen bij Salsa Beats! Elke vrijdagavond bieden we lessen aan, zie lesrooster. Tijdens deze lessen krijg je een mix van salsa, bachata en merengue. Verrijk je dansvaardigheden, verbeter je ritmegevoel en ontmoet nieuwe mensen in een gezellige en inclusieve sfeer. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en begin jouw dansavontuur bij Salsa Beats!

BOOTCAMPS

Wil je snel de basisvaardigheden van salsa en bachata leren voor de zomer? Doe dan mee aan onze bootcamps! De eerstvolgende bootcamps zijn op 2 juni 2024 (salsa) en 23 juni 2024 (bachata). Onze intensieve trainingsprogramma's zijn ontworpen om je de essentiële dansbewegingen en technieken bij te brengen, zodat je zelfverzekerd op de dansvloer kunt staan. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs leer je de basisstappen en -figuren, terwijl je geniet van de vrolijke sfeer van Salsa Beats. Mis deze kans niet om je dansavontuur te beginnen! Schrijf je vandaag nog in!

WORKSHOPS

Ervaar tijdens jouw event de vreugde van Latijns-Amerikaanse dansen en dompel jezelf onder in de levendige sfeer van Salsa Beats! Onze workshops zijn perfect voor elk evenement, familiefeest of gewoon om te genieten van de passie voor dansen. Leer de basisstappen of verfijn je techniek onder begeleiding van onze deskundige instructeurs. Voel de energie van de muziek en ontdek de vreugde van dansen op Latijns-Amerikaanse ritmes. Neem vandaag nog contact met ons op en organiseer een onvergetelijke danservaring met Salsa Beats.