HET TEAM


Sadé Nathalie Sprockel is een gedreven en veelzijdige persoonlijkheid, die haar passies en talenten heeft samengebracht om een betekenisvolle missie te vervullen als eigenaar van SalsaBeats en docent Salsa, Bachata, Merengue en LadyStyling.

Ze begon op 16 jarige leeftijd met dansen bij verschillende dansscholen, waaronder Buena Vista, TresDos Mambo en Mambo Mike. Door de jaren heen ontwikkelde ze zich in verschillende salsa stijlen, zoals de New York (NY) en Los Angeles (LA) style, en vooral in salsa lady styling. Haar unieke en expressieve dansstijl maakte haar al snel geliefd in de dansgemeenschap.

Naast haar danspassie zet Sadé zich ook in als docent, coach en spiritueel astroloog. Op de Oude Maas deelt ze haar expertise en passie als docent met haar Master in Education (MEd) op de afdeling Economie & Ondernemen. Parallel aan haar onderwijsactiviteiten zet Sadé zich in als spirituele astroloog, waarbij ze mensen helpt hun eigen passie te ontdekken en zichzelf beter te begrijpen.

Het was tijdens dit spirituele werk dat Sadé Sprockel het idee kreeg voor Salsa Beats, een project dat haar liefde voor dans, muziek en gemeenschap combineerde. Met Salsa Beats wilt ze een bruisende ruimte creëren waar mensen samen kunnen komen, zich kunnen uiten en verbinden door middel van de krachtige uitdrukking van dans, met name de latin dansen. Ze gelooft sterk in de helende en verbindende kracht van dans en ziet het als een prachtige manier om mensen samen te brengen, ongeacht hun achtergrond.

Nu, als trotse eigenaar van Salsa Beats, heeft Sadé haar missie om anderen te inspireren en te begeleiden naar een hoger niveau getild. Haar inzet voor gemeenschap, onderwijs en spirituele groei doormiddel van dans, blijft hierbij de ruggengraat van het bedrijf.