Hou jij van dansen?

Ben jij klaar om te schitteren op de dansvloer?

Bij SalsaBeats maken we van jouw lesavond een dansfeest, waar jij binnen 20 weken zult dansen als een professional, ongeacht je dansniveau.

Schrijf je hier in voor een gratis proefles!


Nieuwe lessen aankomend seizoen!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we twee nieuwe lessen toevoegen aan ons aanbod voor het nieuwe seizoen: 

Ladies Only en Bachata Beginners

Bekijk het Nieuwe Rooster


 

 Salsa, Bachata & Merengue

Stap binnen in de wereld van Latijns-Amerikaanse dansen en ontdek het plezier, de passie en de verbinding van Salsa, Bachata en Merengue bij onze dansschool in Spijkenisse.

Onze ervaren instructeurs bieden lessen op alle niveaus, waarbij we ons focussen op partnering, muzikaliteit en styling om je zelfverzekerd en sterk te laten voelen op de dansvloer. Onze Ladies Only lessen bieden een unieke ervaring die speciaal is ontworpen om vrouwen een veilige en ondersteunende omgeving te bieden.

Waar wacht je nog op? 
Hoe dansen mij elke keer weer opnieuw zelfvertrouwen, ontspanning en plezier bracht.

Elke keer dat het leven me uitdaagde en ik overweldigd raakte door de drukte van de wereld om me heen, begreep ik dat dansen meer was dan alleen maar beweging. Voor mij was het een ontsnapping, een toevluchtsoord, de plek waar ik al mijn zorgen kon loslaten en mezelf kon zijn.

Ik ben Sadé Nathalie Sprockel, een dansliefhebber in hart en ziel, en de trotse eigenaar van SalsaBeats. Mijn eigen dansreis begon op mijn 16e bij verschillende dansscholen. Dansen hielp me niet alleen om zelfvertrouwen op te bouwen, maar het was ook de enige manier waarop ik plezier en ontspanning kon vinden in de chaos van het dagelijks leven.

Deze diepe liefde voor dans, muziek en gemeenschap leidde tot het ontstaan van SalsaBeats. Hier willen we meer doen dan alleen danslessen aanbieden. We willen een bruisende ruimte creëren waar mensen samenkomen, zich uiten en verbinden door de kracht van dans, vooral de Latijns-Amerikaanse dansen. Dans heeft een helende en verbindende kracht die mensen, ongeacht hun achtergrond, bij elkaar brengt.Wil jij dit ook ervaren?
ONTDEK ONS AANBOD

Onze danslessen zijn ontworpen met één doel voor ogen: jou laten genieten en stralen op de dansvloer, Bij Salsa Beats hechten we veel waarde aan het creëren van een omgeving waarin elke danser zich thuis kan voelen en we staan zij aan zij om je te helpen ontdekken hoe jij het beste kunt schitteren op de dansvloer. We hebben een speciale formule waarin drie meest bekende latin dansstijlen - salsa, bachata en merengue - samenkomen in elke les. Van basisstappen tot figuren, van styling tot partnering, we begeleiden je door elk aspect van onze danswereld.


Salsa

La Salsa LA Style is ontstaan in Los Angeles en heeft zich verspreid over de hele wereld. Deze dansstijl wordt gekenmerkt door de lineaire maar swingende bewegingen en de snelle voetwerkcombinaties. Het wordt gedanst op een combinatie van salsa, mambo, Latin jazz en Afro-Cubaanse muziek. Het is een explosieve en energieke dansstijl die jou en je danspartner zeker op de dansvloer zal laten stralen! Kom het zelf ervaren bij onze dansschool en laat je inspireren door de opwindende Latijns-Amerikaanse cultuur.


Bachata

Bachata is een van de meest populaire Latijns-Amerikaanse dansen van dit moment! Oorspronkelijk afkomstig uit de Dominicaanse Republiek, staat de bachata bekend om zijn romantische en sensuele bewegingen die het verhaal van de muziek perfect weerspiegelen. De muziek heeft een kenmerkend 4/4 ritme en wordt meestal gespeeld met gitaren, bongo's en maracas. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij onze dansschool leer je de juiste bachata-moves en technieken om indruk te maken op de dansvloer.


Merengue

Merengue wordt gedanst op een vrolijk en opzwepend ritme met een snel tempo. Het leuke aan merengue is dat het een zeer toegankelijke dans is en gemakkelijk te leren, zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst. Het is een feestelijke dans waarbij je veel plezier kunt hebben en in contact kunt komen met andere dansers. Bij Salsa Beats bieden we dan ook met veel plezier merengue lessen aan. Kom dus langs en ontdek zelf de energieke en opwindende wereld van merengue dans.