ONTDEK ONS AANBOD

Onze danslessen zijn ontworpen met één doel voor ogen: jou laten genieten en stralen op de dansvloer,

Bij Salsa Beats hechten we veel waarde aan het creëren van een omgeving waarin elke danser zich thuis kan voelen en we staan zij aan zij om je te helpen ontdekken hoe jij het beste kunt schitteren op de dansvloer. We bieden gespecialiseerde lessen aan in drie van de meest bekende Latin dansstijlen - Salsa, Bachata en Merengue. Van basisstappen tot gevorderde technieken, en van styling tot partnering, begeleiden onze ervaren docenten je door elk aspect van deze prachtige dansstijlen. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen zet of een ervaren danser die zijn vaardigheden wil verfijnen, bij Salsa Beats vind je de perfecte les voor jouw niveau en interesse.

WEKELIJKSE LESSEN

Ontdek de magie van Latijns-Amerikaanse dansen tijdens onze wekelijkse lessen bij Salsa Beats! We bieden lessen aan op verschillende dagen van de week, zowel voor koppels als voor ladies only. Bekijk hier het lesrooster. Verrijk je dansvaardigheden, verbeter je ritmegevoel en ontmoet nieuwe mensen in een gezellige en inclusieve sfeer. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en begin jouw dansavontuur bij Salsa Beats!

BOOTCAMPS

Wil je snel de basisvaardigheden van salsa en bachata leren voor de zomer? Doe dan mee aan onze bootcamps! Onze intensieve trainingsprogramma's zijn ontworpen om je de essentiële dansbewegingen en technieken bij te brengen, zodat je zelfverzekerd op de dansvloer kunt staan. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs leer je de basisstappen en -figuren, terwijl je geniet van de vrolijke sfeer van Salsa Beats. Mis deze kans niet om je dansavontuur te beginnen! Schrijf je vandaag nog in!

WORKSHOPS

Ervaar tijdens jouw event de vreugde van Latijns-Amerikaanse dansen en dompel jezelf onder in de levendige sfeer van Salsa Beats! Onze workshops zijn perfect voor elk evenement, familiefeest of gewoon om te genieten van de passie voor dansen. Leer de basisstappen of verfijn je techniek onder begeleiding van onze deskundige instructeurs. Voel de energie van de muziek en ontdek de vreugde van dansen op Latijns-Amerikaanse ritmes. Neem vandaag nog contact met ons op en organiseer een onvergetelijke danservaring met Salsa Beats.

PRIVÉLESSEN

Wil je persoonlijke aandacht en een lesprogramma op maat? Kies dan voor onze privélessen! Bij Salsa Beats bieden we één-op-één lessen waarbij je in je eigen tempo kunt leren en specifieke technieken kunt perfectioneren. Onze ervaren instructeurs passen de lessen aan jouw wensen en niveau aan, zodat je optimaal kunt groeien. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of je vaardigheden wilt verfijnen voor een speciaal evenement, bij Salsa Beats ben je aan het juiste adres. Wil je bijvoorbeeld een unieke bruiloftdans choreografie aanleren? Met onze privélessen krijg je de kans om snel en effectief vooruitgang te boeken en zelfverzekerd te stralen op de dansvloer. Neem vandaag nog contact met ons op en plan jouw privéles bij Salsa Beats!